Fredag 31/8

INFÖR VECKA 36:
 
Måndag: Idrott ute. Ta med bra skor att springa i.
Ta med blanketten från Bokbussen ni som inte lämnat in den. Behövs för att få ett lånekort.
 
Tisdag: Långberget. Skicka med barnen ordentligt med kläder då vi kommer att vara utomhus hela dagen. Skor som fungerar bra att gå i och en vattenflaska är också bra att ha.
Skolan serverar  hamburgare till lunch.                           
 
Onsdag: 
 
Torsdag:
 
Fredag: BAD. Ta med badkläder, dushhandduk. 
Nu är det dags att åka till badhuset. Luleå Kommun erbjuder alla som går i förskoleklass fyra gånger simträning. Vi åker iväg till Gammelstad redan 8:30 på morgonen och återvänder till skolan när det är dags för lunch.
 
När vi träffades i våras bad jag eleverna att leta efter en sten. Ta med den på måndag så vi kan använda den i vårt värdegrundsarbete. 
 
Viktiga datum framöver.
 
12/9 Bokbuss
13/9 Skoljoggen. 
24/9 Föräldramöte kl 18.00
 
 
Hej.
 
Då var det dags för årets första inlägg. Här finns information om vad vi gör på skolan på dagarna och vad som händer inför kommande vecka. 
 
Vårt arbete denna första tid inriktar sig mycket på värdegrund och hur vi är en bra kompis. Vi lär också känna varandra och leker därför namnlekar och olika kamratövningar. 
 
I måndags jobbade vi med Bluebot och försökte hitta olika skatter som vi lagt ut på en bana. Uppskattat och lite knepigt ibland att programmera in rätt väg och komma ihåg att radera minnet mellan varje ny bana.
I onsdags var vi på teater i sporthallen . Den handlade bland annat om att vara en ärlig vän. 
 
Höstens 10-kamp gick av stapeln denna fredag. Där provade vi på bland annat golf, basketboll i korg, kasta stövel, sparka fotboll i mål, kasta pil m.m. En trevlig aktivitet där lagen består av elever från förskolklass till år 6. 
 
Önskar er alla en riktigt Trevlig helg.